Μια του Τούρκου ...Δυο του Τούρκου ..τρεις και του Απόλλωνα το κέρατο!


Ημερομηνία δημοσίευσης : 13/05/2013 | 21:40 | Πηγή

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ άρθρου δύο ΜΗΝΩΝ ...ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ με σημερινά γεγονότα χαρακτηρίζεται απλά ως ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!! μάλλον δηλαδή ΕΕ?

Υπάρχουν μικρά ψέματα ,υπάρχουν μεγάλα ψέματα και υπάρχουν Και στατιστικές ! γνωστή ατάκα που δείχνει ότι η στατιστική επιστήμη πολλές φορές χρησιμοποιείτε με λάθος τρόπο ώστε να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις!

Π.χ στατιστικά μπορείς να βρεις ποσά χιλιόμετρα πρέπει να έχεις διανύσει για να έχεις ένα υψηλό ποσοστό να πάθεις ατύχημα! βέβαια αν το κανείς έτσι θα βγάλεις λάθος συμπεράσματα Γιατί υπάρχουν και οδηγοί που ποτέ δεν παθαίνουν ατύχημα! δύσκολη λοιπον η κατανόηση της Στατιστικής ! βέβαια μέσα από λάθη μπορείς να αντιληφθείς ΚΑΙ λύσεις!

Έχουμε έναν πλανήτη που διοικείτε από διάφορα "σκουλήκια" ! Μαύρες αδελφότητες ,άσπρες αδελφότητες ,πουά αδελφότητες ..από όλα έχει ο μπαξές! Φωτισμένοι ΚΑΙ σκοτεινοί σε ένα αχταρμά επιβολής εξουσίας! Σκακιέρα ο πλανήτης ΚΑΙ τελικός αποδέκτης όλων ο άνθρωπος!

Εγώ κατανοώ και τους επικυρίαρχους ,και ΤΟΥΣ πεφωτισμένους και τις αδελφότητες ΚΑΙ τα μεμετια γειτονόπουλα μας! είναι μία εποχή που χρειάζεται η πίεση, το αλισβερίσι κάτω από το τραπέζι μεγάλο , είναι πολλά τα λεφτά Άρη ... και τα κοιτάσματα Και Αιγαίου αλλά ΚΑΙ ΑΛΑΣΚΑΣ άλλο τόσο! νόμοι ΠΟΥ μπορούν να σταθούν εμπόδιο αν υπάρξει δεδικασμένο μπορούν για πλάκα να αλλάξουν την ζωή σου και την δική μου μέσα σε ένα ..δευτερόλεπτο! Ναι τα κατανοώ τα μεμετια!

Επειδή λοιπόν είναι γνωστό ότι με ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ εσύ και διάφορες άλλες ομάδες ανά τον κόσμο είπα να σου γράψω αυτό το άρθρο ! Δες το σαν άρθρο κατανόησις ,σαν ένα συγκαταβατικό άρθρο!

Η δες το σαν ένα τρόπο γκεμπελισμου απέναντι στον ηδη υπάρχοντα πόλεμο μας!

Μεμετη φίλε μου , πιστεύω ότι ξύνεσαι ΣΤΗΝ γκλίτσα λάθος τσοπάνη! κάθε μέρα παίρνεις εντολή να έρθεις ΚΑΙ να δημιουργήσεις εντυπώσεις είτε παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας ,είτε με διεκδικήσεις νησιών ,είτε ψάχνοντας σε λάθος Μέρη να βρεις το θησαυρό του Αλί πασά!

Κατανοητό εκτελείς εντολές , αλλά δεν έχεις σκεφθεί ποτέ το θέμα της στατιστικής?

Δηλαδή τόσα πολλὰ χιλιόμετρα ,πάνω κάτω,πάνω κάτω ....γράφουνε στα νούμερα ΚΑΙ ατυχήματα ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ! από την άλλη ο πλανήτης μας κουνιέται συνέχεια τώρα τελευταία , φοβερές κακοκαιρίες μπορέι να χτυπήσουν ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ στις επόμενες μέρες ..... εσύ εκεί πάνω κάτω,πάνω κάτω! Γράφεις νούμερα σου ξαναλέω! Στατιστικά πλησιάζεις σε κάποιο σοβαρό ΑΤΥΧΗΜΑ!

Βλέπεις ΕΣΥ ΚΑΙ εγώ έχουμε μία διαφορετική αντίληψη του κόσμου ,εσύ ενώ πετάς και βλέπεις περίεργα πράγματα πάνω από το Αιγαίο τα αναφέρεις και σου λένε μην συζητηθεί προς τα έξω ..και ότι ήταν απλά ένα παιχνίδι του μυαλού ,εγώ γνωρίζω ότι εκτός από τους αετούς Έλληνες πετάνε και αλλά παράξενα όντα !!

Βέβαια πολλά από Αυτά που σου λέω τώρα δεν θα μαθευτούν ,δεν θα μαθευτούν τα άσχημα όνειρα εφιάλτες πριν ΑΠΟ κάθε αποστολή , δεν θα μαθευτούν οι αστοχίες υλικών και οργάνων χωρίς Κανένα λόγο !! δεν θα μαθευτούν οι συμπτώσεις , οι συνχρονικοτητες που κάθε μέρα βιώνεις Και με συνωμοτικό τρόπο και φόβο συζητάς με τους συναδέλφους σου ! αλλά εγώ Απλά Θέλω να γνωρίζεις ότι Τα γνωρίζω!

Θα μπορούσα να σου πω απειλές όπως ,για φαντάσου να σε έχουν λοκαρει 144 PSI την ώρα που μπαίνεις πάνω από Το Αιγαίο ....!!

Άλλα ΔΕΝ έχω λόγο να το κάνω , απλά Θέλω αυτό το άρθρο που το ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ και εσύ αλλά και άλλες ομάδες να είναι ένα άρθρο μιας άτυπης αν θέλεις συμφωνίας ! μίας φιλικής διάθεσης και ειρηνικής συμφωνία....Έχεις γράψει πολλά χιλιόμετρα ,πρόσεχε μεμετη μου την επόμενη φορά ....μπορεί να έχεις ατύχημα! μπορεί να Εχεις σεισμό , μπορέι να πήξης στο Χιόνη ,μπορεί να πάθεις ανεμοβλογιά δεν ξέρω ...ξέρω όμως ότι έχεις γράψει πολλὰ χιλιόμετρα ..και στατιστικά ..πλησιάζεις σε ώρα ΜΗΔΕΝ!

ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ επιστολή ΓΚΕΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ στον ΑΓΑΠΗΤΙΚΟ του ... 12/03/2013

STRANGER .... ο ΕΡΩΤΑΣ πάνω από ΟΛΑ....

Θαλής

Η επιορκία δεν είναι χειρότερη απο τη μοιχεία.

Μίλητος, περ.640 - περ.546 π.Χ.

Διαδώστε το :

Σχετικες ειδησεις