Χιόνι στο Κάιρο μετά από 112 χρόνια! - Προφητεία Αιγύπτιας μάντισσας


Ημερομηνία δημοσίευσης : 14/12/2013 | 22:09 | Πηγή

Χιόνι κάλυψε τους δρόμους στο Κάιρο, για πρώτη φορά μετά από 112 χρόνια όταν δυνατό κύμα ψύχους έπληξε τη χώρα.


Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, το κύμα του τσουχτερού κρύο στην Αίγυπτο προκλήθηκε από τη συνεχιζόμενη Καταιγίδα της Alexa, που προέρχονται από τη Σιβηρία σε όλη την Ανατολική Ευρώπη.

Χιόνι έπεσε στο Κάιρο, την Beheira ΚΑΙ την Αγιά Αικατερίνη στο Σινά.

Η ταχύτητα ανέμου ΣΕ Beheira κατέστρεψε κάποιες καλλιέργειες. μεγάλες ποσότητες νερού ειχαν συσσωρευτεί στους δρόμους, λόγω της Αδυναμίας αποστράγγισης νερού.

Η Suez εν τω μεταξύ είχε εκτεθεί σε δυνατές βροχές το πρωί της Παρασκευής, επεκτείνοντας το κλείσιμο των λιμανιών της.

Στην Αλεξάνδρεια οι λιμενικές αρχές αποφάσισαν να συνεχίσουν το κλείσιμο των λιμένων για τρίτη ημέρα στη σειρά, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και τα μεγάλα κύματα.

Τι σου κάνει, τελικά η υπερθέρμανση του πλανήτη!!! Φαντάσου να περνάγαμε περίοδο παγετώνα, Όπως λένε οι αντίθετοι με την θεωρία της υπερθέρμανσης επιστήμονες. η Αυστραλία, επίσης χιονίστηκε μέσα στο κατακαλόκαιρο, κι εκεί πέρασε κύμα από τη Σιβηρία; ή Ευρώπη και οι ΗΠΑ θρήνησαν νεκροὺς από κρύο ΚΑΙ χιονιά. ΚΑΙ μόνο οι πάγοι στην Αρκτική λιώνουν γιατί... εκεί έχει πετρέλαιο!!! κι όλα Αυτά τα είχε προβλέψει ο Ιούλιος Βερν που έλεγε ότι θα μπορούσε να βρεθεί κόπο, να τους λιώσει και να φέρει τα παρθένας style="width: στις θερμοκρασίες προκειμένου να πάρουν τον πλούτο της παρθένας αυτής περιοχής. λέτε αυτός ο τρόπος να είναι το χααρπ;

Εμ, δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

 

 

 

Ρε θα παγώσει η κόλαση κι Αυτοί ακόμα θα λένε έχουμε υπερθέρμανση του πλανήτη!!! 
στο διά... όσο είναι Ακόμα ζεστά!

 

Για θυμηθείτε ΚΑΙ αυτό : 

Αιγύπτια μάντισσα: το 2014 θα αλλάξει ο χάρτης του κόσμου

Το 2014 ο χάρτης του κόσμου θα αλλάξει ΚΑΙ ή Ρωσία θα έχει μεγαλύτερη επιρροή από την Αμερική ΚΑΙ την Κίνα. τη Σαουδική Αραβία την περιμένουν Στο εγγύς μέλλον πλημμύρες. αυτές Είναι μόνο μερικές από τις προβλέψεις που έκανε σε συνέντευξη της στο ΡΣ «η φωνή της Ρωσίας» η Αιγύπτια μάντισσα Τζόι Αγιάντ.

Την γυναίκα αυτή την αποκαλούν στο καιρό «βασίλισσα των προφητειών». η προφητεία του μέλλοντος στην Αίγυπτο είναι αρχαίο ΚΑΙ αξιότιμο είδος ασχολίας. οι Αιγύπτιοι, εξάλλου, δεν πιστεύουν σε όλους τους μάγους, ενώ τις προφητείες της Τζόι Αγιάντ τις αντλαμβάνονται σοβαρά παρά πολλοί κάτοικοι αυτής της χώρας.

Η Τζόι Αγιάντ έχει το πτυχίο Bachelor στον τομέα της Γαλλικής Τέχνης, ενώ ως προς την κλίση της είναι αστρολόγος Και αριθμολόγος. οι προβλέψεις της δημοσιεύονται εδώ και 10 χρόνια. μάλιστα, όπως βεβαιώνουν οι πολυάριθμοι της λάτρες, οι προβλέψεις της γίνονται πραγματικότητα με εκπληκτική ακρίβεια.

Ωστόσο, πλατιά δημοφιλής έγινε ίσως μόνο φέτος, όταν προέβλεψε την ανατροπή του Προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι. μάλιστα, το έκανε αυτό τη στιγμή που οι θέσεις του προέδρου φαίνονταν ακλόνητες. εκείνη την περίοδο, η Τζόι Αγιάντ μιλώντας από την τηλεόραση επέμενε στην αναπόφευκτη, κατά τη γνώμη της, φυγή ΤΟΥ Μόρσι, αν ΚΑΙ οι παρουσιαστές των τηλεοπτικών προγραμμάτων μόνο χαμογελούσαν σκεπτικιστικά. Τελικά, οι σκεπτικιστές αναγκάστηκαν να αναγνωρίσουν την ήττα τους.

ΦΡ: Υπενθυμίστε μας, σας παρακαλούμε, μερικές από τις τελευταίες σας προβλέψεις.

ΤΑ: είχα προβλέψει την τρομοκρατική επίθεση ΣΤΗΝ εκκλησία της Αλεξάνδρειας, την αποβίωση του αντιπροέδρου της Αιγύπτου Ομάρ Σουλεϊμάν, το σεισμό στο Ιράν και τον τυφώνα στις ΗΠΑ. όλα αυτά είναι καταγραμμένα στη σελίδα μου στο Facebook.

Είχα προβλέψει ἐκ των προτέρων Ακόμα ΚΑΙ το ότι ο Αλ-Σίσι, υπουργός άμυνας, ο οποίος στα τέλη Ιουνίου-αρχές Ιουλίου υποστήριξε τις μαζικές διαδηλώσεις ΓΙΑ την ανατροπή του Μόρσι θα γίνει πολύ δημοφιλής και αυτό έγινε πραγματικότητα. Το έλεγα αυτό μερικές μήνες πριν από την επανάσταση της 30ης Ιουνίου.

ΦΡ : τι μας περιμένει εμάς στο μέλλον;

ΤΑ : μια και μιλώ ΣΤΗΝ «Φωνή της Ρωσίας», μπορώ να πω - και το λέω αυτό για πρώτη φορά - ότι η Ρωσία θα έχει μεγάλη επιρροή στον κόσμο, μεγαλύτερη από την Αμερική ΚΑΙ την Κίνα. η Αίγυπτος θα γίνει Και πάλι ηγέτιδα μεταξύ των αραβικών κρατών. η Αίγυπτος και η Ρωσία θα δημιουργήσουν ισχυρή συμμαχία. ΤΟΥΣ γείτονές της Αιγύπτου τους Περιμένουν δύσκολοι καιροί. θα γίνει νέα επανάσταση στην Τυνησία Και Νέα αλλαγή της εξουσίας στη Λιβύη.

Εκτός απ’ αυτό, στην περιοχή μας θα συμβούν φυσικοί κατακλυσμοί. ΣΤΗΝ Αίγυπτο, π.Χ., θα πέσουν χιόνια. θα πληγεί από μεγάλες πλημμύρες η Σαουδική Αραβία, μάλλον η Τζέντα.

Το 2014 θα αλλάξει Ο χάρτης του κόσμου, γεγονός που θα βρει την αντανάκλαση του και στη Ρωσία. η Ρωσία θα χρειαστεί επίσης να αντιμετωπίσει μεγάλη τρομοκρατική επίθεση. θα Το πετύχει αυτό χάρη στις δυναμικές δομές της και χάρη ΣΕ κάποιες τεχνολογίες, τις όποιες δεν γνωρίζουμε ακόμη.

Γενικά σύντομα θα αλλάξουν πάρα πολλὰ πράγματα στον ΚΟΣΜΟ . όλα Τα σημαντικά γεγονότα που είχαν προκαθορίσει την αρχή της νέας εποχής είχαν ήδη συμβεί το 2013. πολλὰ απ’ αυτά τα γεγονότα προς Το παρόν είναι κρυμμένα από ΤΟΥΣ ανθρώπους, αλλά αργότερα θα τα μάθουμε. όλοι μας πρέπει να περιμένουμε νέους καιρούς. έρχονται ήδη.

 

 

 

Περίανδρος

Μην αποκαλύπτεις μυστικά.

Κόρινθος, περ. 625 - 587 π.Χ.

Διαδώστε το :

Σχετικες ειδησεις